Beszámolók

Élménybeszámolók

Wizz Air Hungary

Milánót látni....... csoda. Nem gondoltam volna, hogy idős korom ellenére , gyermekeim jóvoltából és a Wizz Air Hungary légitársaság közreműködésével ez meg fog történni. Egy nap alatt, utaztunk oda-vissza Milánóba, és gyönyörködtem a dóm tetején sétálva a gyönyörű város látképén. Csodás nap volt!

rako.kiss@gmail.com

Wizz Air Hungary

Milánót látni...., szívem vágya volt. És ez megtörtént, gyermekeim jóvoltából, és a Wizz Air Hungary légitársaság közreműködésével. Nem gondoltam régebben, hogy idős koromban egy nap alatt megtörténhet ez az utazás és láthatom Milánót a dóm tetején sétálva. Csodálatos nap volt.

rako.kiss@gmail.com

Smartwings Travel Service

A személyzet nagyon kedves volt, jól éreztük magunkat. Kár, hogy elmentek fapados irányba az utóbbi néhány évben.

Ervin91

Turkish Airlines

Mindenki számára elérhetővé válik az utazás ha ilyen kedvező árú lesz a jegy.

Sárán János

Wizz Air Hungary

Másodjára utaztam külföldre repülővel, kora reggel indultunk Londonba és a véletlennek köszönhetően ablak mellett ültem, ami csodálatos volt. Az egész út alatt csak néztem ki az ablakon, nagyon érdekes volt fentről figyelni a tájat. A vissszafele úton kb. fél órás késés volt, ami kicsit kellemetlen volt, viszont a személyzet nagyon kedves volt.

KelemenBea

Germania

Az utasok nagy része német nyugdíjas volt, talán ennek is betudható, hogy a személyzet végig türelmes és udvarias volt. A leszállás olyan tökéletesre sikerült, hogy hangos tapsolással jutalmaztuk.

ZYLO

EL AL

Minden utazásom alkalmával elsősorban az EL AL légitársaságot választom.Megbízható, biztonságos és kifejezetten kedves segítőkészek. Júliusban sajnos betegség miatt nem tudtam elutazni, ok azonnal rendelkezére álltak, segítettek átszervezni a többi foglalást és az én jegyem árát is visszatérítették. Mindig elérhetőek, jó a kommunikáció...
Tovább »

gajutka

Minden utazásom alkalmával elsősorban az EL AL légitársaságot választom.Megbízható, biztonságos és kifejezetten kedves segítőkészek. Júliusban sajnos betegség miatt nem tudtam elutazni, ok azonnal rendelkezére álltak, segítettek átszervezni a többi foglalást és az én jegyem árát is visszatérítették. Mindig elérhetőek, jó a kommunikáció velük, gyors reakció/ válasz. A MALÉV óta nem tapasztaltam ilyen szolgáltatást európai légitársaságoknál.


gajutka

Smartwings Travel Service

Kartpathosra mentünk, iroda szervezésében, minden tökéletes volt, teljes körű tájékoztatást adtak.
Magyar volt a pilóta, aki tájékoztatta az utasokat a leszálláskor várható időjárásról.

zebo

Wizz Air Hungary

Rómában voltunk, nagy családdal, minden rendben volt. Többször is utaztunk már Wizz-rel, eddig nem volt gond.

zebo

American Airlines

Nem a repülőúttal volt problémám, hanem a reptéri alkalmazottak segítőkészségével. A légitársaság alkalmazottai, akik kifejezetten azért vannak ott, hogy segítséget nyújtsanak, nem segítenek, ennek eredményeként le is késtünk egy járatot. Angol nyelvtudás hiányában nem tudtuk elmagyarázni, hogy mindent pontosan végrehajtva a bőröndjeink...
Tovább »

jardanhazyk

Nem a repülőúttal volt problémám, hanem a reptéri alkalmazottak segítőkészségével. A légitársaság alkalmazottai, akik kifejezetten azért vannak ott, hogy segítséget nyújtsanak, nem segítenek, ennek eredményeként le is késtünk egy járatot. Angol nyelvtudás hiányában nem tudtuk elmagyarázni, hogy mindent pontosan végrehajtva a bőröndjeink becsekkolásakor, a gép nem ad ki a végén cetlit. Többször kértem segítséget, nem kaptam.


jardanhazyk

Wizz Air Hungary

Életem első repülése volt, melytől nagyon tartottam. Kellemesen csqlódtam a reptéren és a repülés alatt is nagyon kedves és segítőkész személyuettel talàlkoztam. Csodàlatos volt az utazàs, ablak mellé ülhettem, így gyönyörködhettem a kilátásban. Maximálisan meg voltam elégedve mindennel. Mostmár bátran repülök hisz pozitìv élményekkel gazdagodtam.

Barcsayné Tünde

Easyjet

Kétszer volt szerencsém idén egy légikisasszonnyal utazni(francia anyanyelvű?), aki mindkét alkalommal röhögőgörcsöt kapott a Bázel-Budapest easyjet járaton, miközben bemondta a biztonsági tudnivalókat. Rendkívül szórakoztató!

Peteradamik

Easyjet

A tájékoztatás e-mailben kifogástalan.Az egyetlen negatívumnak a fedélzeten a magyar nyelvű tájékoztatás hiányát tartom,mert az utasok többsége magyar volt.Extra élményről nem számolhatok be,de úgy gondolom,hogy ennek így is kell lennie. A személyzet is maximálisan kedves és szolgálat kész.

Lidércke

Austrian

Már második alkalommal utaztam az Austrian Airlines-sal. Nagyon elégedett vagyok mind a személyzet munkájával, mind az ellátással. Biztosan igénybe fogom venni a szolgáltatást a jövőben is.

Amyra

SunExpress

Nyaralásból hazafele jövet jöttünk velük. Annak ellenére, hogy étel nem járt, osztottak ajándékokat pl. Nekem tetszett.

Bence_S

KLM

2017 június 2.-án repültem a KLM-mel Budapestről Bostonba Amszterdami átszállással. Ez volt az első transzatlanti utam és nagyon meg voltam elégedve szolgáltatásokkal. Ez előtt az út előtt nagyon féltem a repüléstől,de a KLM gépei rendelkeznek "tabletekkel" amik az ülésekbe vannak építve és ez elterelte a figyelmemet a magasságról...
Tovább »

GyöngyAngelika

2017 június 2.-án repültem a KLM-mel Budapestről Bostonba Amszterdami átszállással. Ez volt az első transzatlanti utam és nagyon meg voltam elégedve szolgáltatásokkal. Ez előtt az út előtt nagyon féltem a repüléstől,de a KLM gépei rendelkeznek "tabletekkel" amik az ülésekbe vannak építve és ez elterelte a figyelmemet a magasságról. A 7 órs út alatt legalább háromszor kaptam ételt és italt,ami szintén jó volt. A személyzet nagyon kedves és rugalmas volt.


GyöngyAngelika

Air Berlin

Az AirBerlinnel való utazásom során minden gördülékenyen ment, a személyzet kedves és segítőkész volt, a járat pontosan indult és érkezett. Plusz pont volt, hogy mindenkinek saját tv-je volt, amin számos film közül kedvünkre válaszhattunk, így nem volt unalmas a 9 órás utazás.

henczianita

Wizz Air Hungary

Korrekt,kellemes,pontos,jó hangulatú volt az utazásom.legközelebb is igénybe veszem a szolgáltatásukat! Köszi WizzAir! :)

Szárneczky Tamás

EL AL

Megbizható,biztonságos.Mivel az unokáimhoz utazom
szeretek nyugodtan utazni,hiszen ők is jönnek hozzám.

danagi01717@gmail.com

Turkish Airlines

Isztambulba utaztam Budapestről a Turkish Airlines gépével. Első kellemes meglepetésem a foglaláskor ért, mert tudtam jelezni a foglaláskor, hogy gluténérzékeny vagyok. Az utazás során az ülésem sorszámáról tudták, hogy én ilyen étel rendeltem, és tényleg allergiámnak megfelelő ételt kaptam. Nagyon örültem neki! A személyzet kedves...
Tovább »

Bánfiné T Tímea

Isztambulba utaztam Budapestről a Turkish Airlines gépével. Első kellemes meglepetésem a foglaláskor ért, mert tudtam jelezni a foglaláskor, hogy gluténérzékeny vagyok. Az utazás során az ülésem sorszámáról tudták, hogy én ilyen étel rendeltem, és tényleg allergiámnak megfelelő ételt kaptam. Nagyon örültem neki! A személyzet kedves volt. Sok szórakozási lehetőség, pl.: film, zene volt az út során. Elégedett voltam a repülőúttal.


Bánfiné T Tímea


Küldjön értékelést repülős utazásáról, ossza meg élményeit és nyerjen Ön is!
X Köszönjük, e-mail címét tároltuk, a szavazás indulásáról e-mailben tájékoztatjuk!